Услуги

 

Независимо дали се нуждаете от пълен стоматологичен преглед и почистване до пълно устно възстановяване или нещо между тях, ние обещаваме да се отнесем с Вас с изключителна грижа, докато подобряваме естествената красота на усмивката Ви.

По-долу можете да прочетете за някои от многото услуги и процедурите, които редовно прилагаме на нашите пациенти с внимание и удивителни резултати. Вашата усмивка и е наш най-голям приоритет и ние ще Ви дадем повод да се усмихнете.


Естетична стоматология

Естетична стоматология е изкуство и професионален усет за изработка на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Естетичната стоматология в дентално студио „Placebo“ предлага избор на варианти за блестяща усмивка – фасети, коронки или избелване.

Прочети още

Имплантология

Имплантите са съвременно средство за лечение на пациенти загубили един или няколко зъба. Те се поставят на мястото на липсващия корен и заместват неговата функция за опора на зъба. Дентално студио „Placebo“ притежава богат опит в поставяне на импланти.

Прочети още

Ендодонтия

Eндодонтията е процеса на лечение на каналите на зъба. Уврежданията на зъбите като дълбоки кариеси и травми, могат да достигнат до кръвоносните съдове и нерви на зъба и да причинят вреда на здравето на всеки човек. Целта на съвременната ендодонтия е кореновите канали да бъдат запълнени коректно, до самия връх на корена.

Прочети още

Пародонтология

Пародонтологията е част от стоматологията, която се занимава с възпалителни или естетични проблеми на венците.Изследвания показват, че 90% от 30-годишните страдат от различни форми на пародонтит, причинени от микроорганизми, живеещи и развиващи се в плаката и зъбния камък.

Прочети още

Кариес и профилактика

Премахването на кариеса в дентално студио Placebo се извършва без болка, с модерна апаратура. Процесът е изключително щадящ, благодарение на съвременните стоматологични технологии.

Прочети още
 

Желаете ли да ни посетите?
Запишете си час!


Запиши час