Естетична стоматология

Естетична стоматология е изкуство и професионален усет за изработка на козметични корекции във формата, размера и цвета на зъбите. Естетичната стоматология в дентално студио „Placebo“ предлага избор на варианти за блестяща усмивка – фасети, коронки или избелване. Неусетни са понякога корекциите, нужни за да може усмивката ви да стане по-красива, изящна и привлекателна. Ние ще ви покажем нагледно какво и как можем да подобрим в естетиката на зъбите ви. Ще възстановим златните пропорции на зъбите, така че да имате самочувствието и увереността при общуване, да притежавате свободата да се усмихвате.

Порцеланови и циркониеви коронки

Това е най-модерната и уникална техника за възстановяване при нужда от коронка на някой от предните зъби. Единствено без-метална керамична коронка може да осигури естетика, която дава комфорта на уверена и свободна усмивка.

Порцеланови фасети

Фасетите са най-дългосрочното решение в естетичната стоматология, което може да промени усмивката и самочувствието ви коренно. Фасетите представляват фини плочки стоматологична керамика, които трайно променят формата, цвета, размера и подреждането на зъбите. Нашата философия за поставяне на фасети е, че само с минимално изключително щадящо изпиляване на зъбите е възможно да се постигне добър, функционално траен резултат.


Избелване на зъбите в клиниката

Промяната на цвета на зъбите става в рамките на няколко клинични процедури, всяка от които трае около час. Процедурата е безболезнена. Нанася се избелващ гел върху зъбите, който се осветява и активира от специална лампа. Необходими са няколко посещения, за да се радвате напълно безвредно, на бели и красиви зъби.


Избелване на зъбите вкъщи

Промяната на цвета на зъбите е в рамките на няколко седмици, докато сте вкъщи и си почивате. Избелването става чрез предварително направени и поставени индивидуални силиконови шини и избелващ гел, който да използвате вкъщи. След приключване на процедурите, получавате указания как да поддържате постигнатия ефект.